Om YOGA Trondheim

YOGA i følge Iyengar yoga tradisjonen.

Våre lærere

Ved YOGA Trondheim underviser vi i de fysiske posisjoner som kalles asanas.
Vi underviser i en yogastil som har navnet Iyengar yoga etter læreren B. K. S. Iyengar.

JORID ØVERDAHL

JORID ØVERDAHL

YOGA-lærer

Jorid er eier og grunnlegger av YOGA Trondheim. Hun har praktisert yoga siden 2005 og har undervist Iyengaryoga siden 2011. Undervist ved Oslo Iyengar Yoga Senter og assistert ved Iyengar Yoga Institute of Birmingham. Høsten 2013 startet hun YOGA Trondheim. Den tre-årige iyengaryogalærerutdannelsen har hun fra  Göteborgs Yoga Centrum og er internasjonalt sertifisert Iyengaryogalærer, Intermediate junior 1.

Hun er elev av Leela G. Hansen ved Göteborgs Yoga Centrum og har  flere år deltatt på sommerkurset til Faeq Biria i Frankrike. Hun deltar ofte på workshops med internasjonalt anerkjente advansed senior Iyengaryogainstruktører, som Inga Grevtzov (Israel), Jane Orton (England), Carrie Owerko (USA), Henryk Liskiewisz (Australia) samt opphold i India ved Ramami Iyengar Memorial Yoga Institute i Pune.

Arbeidet med detaljene og fokus på presisjonen i Iyengaryoga fasinerer meg, og det gir meg en glede å formidle dette i undervisningen, i tillegg syns jeg det er viktig å bringe videre lærdommen fra det vi lærer i yogasalen inn i hverdagslivet – både når det gjelder det fysiske og det mentale.

ANNA KASZUBA

ANNA KASZUBA

YOGA-lærer

Anna har praktisert yoga siden 2010. Hun er internasjonalt sertifisert Iyengaryogalærer fra Kraków i Polen. Hun har undervist Iyengaryoga siden 2015. Før den tid brukte hun elementer av yogapraksis og avspenning på Senter mot incest og seksuelle overgrep, hvor hun jobber til daglig. Anna deltar på ulike workshops med seniorlærere i Iyengaryoga i Polen og i Norge.

Det som fascinerer meg med yoga er at det hjelper å få god kontakt med seg selv i her å nå. Gjennom yogapraksis, både asana og pranayama, får man tilgang til det som er fysisk, psykisk og spirituelt. Yoga er et redskap som jeg bruker ikke bare på yogatimene, det har blitt en del av hverdagen min og gjør meg våken og bevisst på det som skjer inni meg og utenfor. Det gir meg energi og styrke i hverdagen.

Bildegalleri

Du finner oss i Asbjørnsens gate 3, på Rosenborg

Prøv YOGA hos oss. Du vil aldri angre!