Timeplan og kurs

Her finner du oversikt over de ulike kursene og semesterets timeplan.

Du melder deg på en yogaklasse. Denne klassen følger du hele semesteret. Dersom du går glipp av en klasse kan du ta denne igjen en annen gang, dersom det er ledig plass.

Timeplan HØST 2018

VARIGHET:  13.august-15.desember. 
EN KLASSE VARER: 1,5 time

Yoga for musikere er åpen for alle

Trikonasana

Yoga 1 - kurs for nybegynnere

Du lærer de grunnleggende yogaposisjonene,  spesielt de stående posisjonene som bygger styrke. Du vil få en mer bevissthet i kroppen, pusten vil forbedres og du blir mer fleksibel.
Passer for nybegynnere eller deg som har noe erfaring med yoga.

Påmelding

Yoga 1-2 - for deg med litt erfaring

Vi utvider med flere yogaposisjoner og det blir mer omfattende innlæring i de stående posisjonene. Skulderstående, Salamba Sarvangasana, introduseres.
Passer for deg som har litt erfaring med yoga.

Påmelding
Trikonasana

Yoga 2

Vi anbefaler at du følger Yoga 1 eller Yoga 1-2 i minst ett år før du starter Yoga 2. Her blir det en dypere og mere omfattende innlæring av de stående posisjonene.

Vi utvider med balanseøvelser, fram- og bakoverbøyninger i tillegg til at vi går i dybden med Salamba Sarvanasana – skulderstående.

Priser og påmelding

Yoga 3

Yoga 3 kan du følge dersom du har en god praksis og er trygg i Salamba Sarvangasana (skulderstående). Vi går dypere i øvelsene, og de blir holdt lenger.

Vi jobber med mer avanserte stillinger og introduserer hodestående Salamba Sirsasana.

Mer info og påmelding
Eka Hasta Bhujasana tett

YOGA for musikere

Det å trene yoga er et perfekt supplement til å spille et instrument, fordi vi i yoga jobber med å oppnå balanse i kroppsbevegelsene og jobber spesielt med å bevisstgjøre hvordan vi holder skuldrene, skuldre, rygg og hofter. Iyengaryoga er kjent for sine terapeutiske anvendelser av yoga til behandling av nakke, skulder, nedre del av rygg, hofter og skader generelt. Vi vet alle at av mange timers øving vil slite på kroppen og vi vil kanskje få belastningsskader. Jorid som skal undervise denne klassen er utdannet musiker (piano, saxofon, klarinett) og har kjennskap til problemer som musikere kan få ut i fra hvilket instrument de spiller. Jorid vil bruke sin musikkbakgrunn og kjennskap til belastningsskader for musikere til oppbygging av klassene.

Yogaklassen kommer til å ha fokus på:

• Kroppsbevissthet; i hovedsak rundt balanse

• Nakke-og skulder problematikk

• Nedre del av ryggen

• Bevissthet rundt pust og avspenning

Du trenger ikke ha noe tidligere erfaring med yoga. Klassen er også åpen for ikke-musikere.

Dag/tid: Tirsdager kl. 10:00-11:30

Sted: YOGA Trondheim, Asbjørnsens gt. 3 på Rosenborg

Priser og påmelding

Restorativ (rolig yoga)

Restorativ yoga – HVILENDE YOGA – passer for alle. Dette er en rolig yogaklasse hvor vi gjør øvelser hvor du vil oppleve dyp og god hvile og avspenning. Dette er noe som alle trenger og har godt av. Klassen har spesielt gode program for vonde rygger, anspente skuldre og nakke samt gjenoppbygging etter sykdom. Dersom du har lyst på en rolig yogaklasse eller bare har lyst til å skjemme deg selv bort, er dette klassen for deg.

Påmelding
Eka Hasta Bhujasana tett

Bedriftsyoga

Å trene sammen med kolleger styrker samværet og trivselen på jobben. Vi har avtaler med flere bedrifter og spesialtilpasser yogaundervisningen for den enelte arbeidsplassen.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Ta kontakt

Helgekurs med Henrik Liskiewicz

Den siste helga i august har vi glede av å ønske Henryk Liskiewicz tilbake for å holde en worskhop. Henryk holder til i Sydney hvor han i tillegg til å undervise ved sitt eget yogastudio holder han workshops i Europa og Asia. Henryk begynte å praktisere Iyengar yoga i 1984 og har undervist siden 1993. Han har vært utallige ganger i Pune i India hos B.K.S Iyengar. Han innehar Senior Intermediate Level Three certificate i Iyengar yoga og har gått tre-årig terapeutisk studie med Stephanie Quirk. Han har undervist tusenvis av elever over hele verden og mange av de har selv blitt Sertifiserte Iyengaryoga-lærere.

Henryk er ekspert til å legge opp undervisningen både for de som har trent yoga lenge samt de med kortere yogaerfaring.
Du kan melde deg på hele kurset eller enkeltdeler

For å kunne delta på kurset må du ha trent yoga i minst 2 år og er trygg i å stå i skulderstående (Salamba Sarvangasana).

UNDERVISNING
Fredag 24.august kl. 18-20:30
Lørdag 25.august kl. 10-13 og kl. 14:30-17
Søndag 26.august kl. 9:30-12:30 og kl. 14:00-16:00

Pris: kr. 2300. Early bird (betal før 1.juli): kr. 1980

Pris for enkeltklasser: 2,5 time kr. 560, 2 timer kr. 510, 3 timer kr. 690
Vi anbefaler å melde seg på hele kurset, noe de fleste gjør, og åpner for påmelding til enkeltklasser i august. De som melder seg på hele kurset vil bli prioriert.

Påmelding
Parivrtta Trikonasana